Ηλίας Φουντούλης και Άγγελος Σπηλιόπουλος … Τόσο Όσο … στην Κύθνο!

Στις 4 Αυγούστου, η πίσω αυλή της Μαργιώρας θα ζωντανέψει καθώς ο Ηλίας Φουντούλης και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος θα τα πουν Τόσο Όσο … στην Κύθνο!

Βγάζοντας το φετινό πρόγραμμα της 2ης χρονιάς του «Margiora’s Backyard Festival» σκεφτόμασταν όλη η ομάδα τι να κάνουμε για stand up το οποίο θα είναι τόσο – όσο χρειάζεται το κοινό της Κύθνου. Και τότε έπεσε στο τραπέζι το Comedy Duo Ηλίας Φουντούλης και Άγγελος Σπηλιόπουλος. Και τα πρόσωπά μας έλαμψαν… αλλά μην φανταστείς… τόσο όσο…!

Και τους πιέσαμε και τους δύο για να έρθουν στην Κύθνο… Τόσο Όσο χρειαζόταν για να μας πουν το ναι και να βρούμε μία ημερομηνία. Και εκείνοι το έπαιξαν δύσκολοι, τόσο… όσο και είπαν το ναι για τις 4 Αυγούστου!

Ηλίας Φουντούλης και Άγγελος Σπηλιόπουλος … Τόσο Όσο … στην Κύθνο!

Και αν ψάχνεις λόγους για να κλείσεις τα εισιτήρια σου… θα σου δώσουμε!

Τι πρέπει να περιμένεις:

  • Ιστορίες… Τόσο Όσο.
  • Λογοπαίγνια… Τόσο Όσο.
  • Αποτυχημένες παρομοιώσεις… Τόσο Όσο.
  • Παρατηρήσεις που δεν θα σας ενδιαφέρουν… Τόσο Όσο.
  • Αστεία… Τόσο Όσο (ή και περισσότερο, ανάλογα με την διάθεση του κοινού).

Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται να σε κρατήσουν σε συνεχή εγρήγορση, να προκαλέσουν γέλια και να μεταδώσουν τη θετική τους ενέργεια! Ο τίτλος «Τόσο-Όσο» δεν είναι τυχαίος. Είναι η τέλεια ποσότητα χιούμορ και σαρκασμού που χρειαζόμαστε για να ξεχάσουμε τα άγχη της καθημερινότητας και να αφεθούμε στη μαγεία της κωμωδίας.

Και οι δύο αυτοί δεξιοτέχνες του χιούμορ και των λογοπαιγνίων θα ενώσουν, λοιπόν, τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στο κοινό της Μαργιώρας μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ανελέητες δόσεις χαράς. Σημείωσε την ημερομηνία: 4 Αυγούστου, στην πίσω αυλή της Μαργιώρας.

Μην το χάσεις! Ελάτε στην πίσω αυλή της Μαργιώρας στις 4 Αυγούστου και ζήστε μια βραδιά γεμάτη γέλιο και καλοκαιρινή διάθεση με το πιο τρελό comedy duo της χρονιάς. Γιατί τελικά, τι είναι η ζωή χωρίς λίγο χιούμορ;

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου και ετοιμάσου για τόσο όσο γέλιο χρειάζεσαι αυτό τον Αύγουστο!

Μείνετε Συντονισμένοι για τα Events στην Κύθνο!

Η Κύθνος συνεχίζει να είναι ένας προορισμός γεμάτος εκπλήξεις και αξέχαστες βραδιές καθώς η Μαργιώρα, για 2η χρονιά, μέσα από το Margiora’s Backyard Festival  ετοιμάζεται να γεμίσει με μουσικές -και όχι μόνο- την χώρα της Κύθνου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας.

Ραντεβού στη Μαργιώρα!

Comments are closed here.