Η Μαργιώρα δημιουργεί θερινό cinema στην Κύθνο σε συνεργασία με το Cinobo

Το Καλοκαίρι του 2023, η Μαργιώρα δημιούργησε ένα θερινό cinema στην Κύθνο και προσέφερε μια νέα, μοναδική εμπειρία στους κατοίκους και τους επισκέπτες της! Με τη μετατροπή της πίσω αυλής σε ένα θερινό σινεμά, σε συνεργασία με το Cinobo η Μαργιώρα έφερε νέα πνοή στην νησιώτικη ρουτίνη.

Στο πλαίσιο του “Μαργιώρα Backyard Festival”, κάθε Κυριακή κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο οι φίλοι του κινηματογράφου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από προβολές μεγάλων επιτυχιών.

Με μια ποικιλία από αγαπημένες ταινίες που καλύπτουν όλα τα γούστα, η Μαργιώρα προσέφερε έναν προσεγμένο κινηματογραφικό κύκλο, παρουσιάζοντας μερικά από τα αριστουργήματα του διεθνούς κινηματογράφου. Από τη σκηνοθετική τέχνη μέχρι την ερμηνεία των ηθοποιών, κάθε προβολή ήταν μια ευκαιρία για τους θεατές να εμβαθύνουν στον κόσμο του κινηματογράφου.

Συνδυάζοντας την προβολή με ποτά, κοκτέιλ και φρεσκοψημένο pop-corn, η εμπειρία του θερινού σινεμά στη Μαργιώρα έγινε ακόμα πιο μαγική και αξέχαστη. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ταινία υπό τον ανοιχτό ουρανό, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που σίγουρα θα έμενε αξέχαστη.

Για όσους αναζητούσαν μια διαφορετική εμπειρία κατά την επίσκεψή τους στη Μαργιώρα, το Θερινό Σινεμά του “Μαργιώρα Backyard Festival” δημιούργησε ένα θερινό cinema στην Κύθνο σε συνεργασία με το Cinobo και αποτέλεσε έναν ιδανικό προορισμό. Με ποικιλία ταινιών και μια ζεστή ατμόσφαιρα, η πίσω αυλή μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο όπου η μαγεία του κινηματογράφου ζούσε ζωντανά κάθε Κυριακή βράδυ.

Το “Μαργιώρα Backyard Festival”: Η Μαργιώρα δημιουργεί θερινό cinema στην Κύθνο σε συνεργασία με το Cinobo

Δείτε αναλυτικά τις προβολές που έγιναν στην πίσω αυλή της Μαργιώρας σε συνεργασία με το Cinobo:

 • Κυριακή 2.7
  Boiling Point- Σημείο Βρασμού

 • Κυριακή 9.7
  Farewell Memory Of The Land – Αποχαιρετισμός: Η Μνήμη του τόπου

 • Κυριακή 16.7
  Down By Law – Στην παγίδα του Νόμου

 • Κυριακή 23.7
  Bastards – Μπάσταρδα

 • Κυριακή 27.8
  Josep – Γιόσεπ

 • Κυριακή 3.9
  Night On Earth – Μια νύχτα στον κόσμο

 • Κυριακή 10.9
  Paris, 13th District – Παρίσι 13ο διαμέρισμα

 • Κυριακή 17.9
  Love Letter – Αγαπητή Λέα

Για περισσότερες πληροφορίες για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Μαργιώρα, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Margiora.gr και να ενημερωθείτε για τις επερχόμενες εκδηλώσεις. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και να μοιραστούμε ακόμα περισσότερες στιγμές γεμάτες πολιτιστικά στοιχεία μαζί σας!

Comments are closed here.