Οι Trashformers φέρνουν τους 90s ρυθμούς στην Κύθνο!

Οι Trashformers στην Κύθνο στις 3 Αυγούστου!

Το Margiora Backyard Festival στην Κύθνο υποδέχεται τους Trashformers , σε ένα DJ set που υπόσχεται διαγαλαξιακή διασκέδαση και ένα μεγαλειώδες show. Φέτος, η ομάδα των Trashformers γιορτάζει τα 20 χρόνια της με ένα μοναδικό, ασταμάτητο, χορευτικό, οπτικοακουστικό υπερθέαμα που συμπυκνώνει τις εμπειρίες τους από ένα μαγικό μουσικό ταξίδι.

Οι Trashformers είναι γνωστοί για την αναβίωση της μουσικής των 90s και τα απίστευτα show-parties τους, και στο Margiora’s Backyard Festival θα παρουσιάσουν ένα εκρηκτικό μίγμα από νοσταλγικά 80s, χορευτικά 90s και ανεβαστικά 00s. Εάν αναζητάτε μία βραδιά γεμάτη χαρούμενους, ακομπλεξάριστους ανθρώπους που βγαίνουν για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, το DJ set των Trashformers είναι η απόλυτη επιλογή.

Κλείστε τη θέση σας τώρα και ελάτε να χορέψουμε παρέα!

Οι TRASHFORMERS στην Κύθνο

Οι Trashformers δεν είναι απλώς ένα DJ set. Είναι μια εμπειρία που περιλαμβάνει πολυδιάστατο DJ set, το οποίο ξεκλειδώνει αναμνήσεις και δημιουργεί νέες και μας επιστρέφει στα χρόνια που ακούγαμε τη φωνή του στο κασετόφωνο και στο ραδιόφωνο. Η ενέργεια και το πάθος τους μετατρέπουν κάθε βραδιά σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Το φετινό Margiora Backyard Festival αναμένεται να μεταμορφώσει τις νύχτες του καλοκαιριού στην Κύθνο, γεμίζοντας την περιοχή με μουσική και ζωντάνια.

Μείνετε Συντονισμένοι για τα Events στην Κύθνο!

Η Μαργιώρα, γνωστή για τις εκπλήξεις και τις αξέχαστες βραδιές της, ετοιμάζεται για μια ακόμα καλοκαιρινή σεζόν γεμάτη μουσική και διασκέδαση.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις.

Ραντεβού στη Μαργιώρα!  

Comments are closed here.