Η πλατεία στην Κύθνο γέμισε μουσικές από Hermaphrodite’s Child και Groove Operators!

Τα μουσικά δρώμενα φέτος το καλοκαίρι δεν είχαν σταματημό, καθώς η πλατεία στην Κύθνο γέμισε μουσικές από Hermaphrodite’s Child και Groove Operators!

Το 2023, η Μαργιώρα φιλοξένησε δύο μεγάλα μουσικά events στο μπροστινό μπαρ της, δημιουργώντας δύο αξέχαστες βραδιές γεμάτες ενέργεια και μουσική που ξεσήκωσαν τον κόσμο που βρισκόταν στην Κύθνο! Hermaphrodite’s Child & Groove Operators ξεσήκωσαν τον κόσμο της Μαργιώρας και έδωσαν ρυθμό στις καλοκαιρινές μας νύχτες!

Η πλατεία στην Κύθνο γέμισε μουσικές από Hermaphrodite’s Child και Groove Operators!

Funk, soul και groove μελωδίες γέμισαν την πλατεία της Μαργιώρας και έκαναν ακόμα πιο ζεστές τις καλοκαιρινές μας νύχτες!

Το πρώτο event, το Σάββατο 15.7.24 φιλοξένησε τους Groove Operators, ένα συγκρότημα που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία funk, soul και groove μουσικής. Με ανεβαστικούς ρυθμούς και αξέχαστες μελωδίες, οι Groove Operators δημιούργησαν ένα απολαυστικό περιβάλλον που κέρδισε τις καρδιές του κοινού. Με τον χαρακτηριστικό τους funk ήχο και τις εκρηκτικές εκτελέσεις, κατάφεραν να μεταδώσουν την ενέργειά τους σε όλους τους παρευρισκόμενους, δημιουργώντας ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το δεύτερο event, την Πέμπτη 3.8.24 φιλοξένησε τους Hermaphrodite’s Child, ένα συγκρότημα που μας ταξίδεψε μουσικά στις δεκαετίες του ‘50 και του ‘60. Μέσα από ελληνικές και ξένες επιτυχίες από καλλιτέχνες όπως οι Beatles, Rolling Stones, Chuck Berry, Kinks και πολλοί άλλοι, οι Hermaphrodite’s Child μας προσέφεραν ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο νοσταλγία και ρυθμό. Με την εκρηκτική τους ενέργεια και τον ζωηρό χαρακτήρα τους, κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και χορό.

Μάθετε τα νέα των Hermaphrodite’s Child, ακολουθώντας τους στα Social Media και τους Groove Operators στα δικά τους Social Media.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Μαργιώρα, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Margiora.gr και να ενημερωθείτε για τις επερχόμενες εκδηλώσεις. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και να μοιραστούμε ακόμα περισσότερες στιγμές γεμάτες πολιτιστικά στοιχεία μαζί σας!

Comments are closed here.