Μουσική βραδιά στην Κύθνο από την Μαργιώρα και τους Usurum

Μία μουσική βραδιά στην Κύθνο, και πιο συγκεκριμένα στη Μαργιώρα, με τους Usurum, φώτισε το πολιτιστικό ουρανό του νησιού το καλοκαίρι του 2023!

Την αυλαία για τα μουσικά δρώμενα στην πίσω αυλή της Μαργιώρας άνοιξαν οιUsurum, ένα συγκρότημα που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με το μοναδικό μουσικό του στίγμα, με μια ανεπανάληπτη εμφάνιση.

Η πίσω αυλή της Μαργιώρας μεταμορφώθηκε σε έναν μαγικό χώρο, όπου οι νότες των Usurum γέμισαν τον αέρα με συναισθήματα και ενέργεια. Ανθρώποι από διαφορετικές ηλικίες συγκεντρώθηκαν για να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία. Κάτω από τον ανοιχτό ουρανό και τα αστέρια, οι Usurum δημιούργησαν έναν ατμοσφαιρικό χώρο γεμάτο μουσική ενέργεια και συναισθηματική φόρτιση.

Μουσική βραδιά στην Κύθνο από την Μαργιώρα και τους Usurum

Οι θαυμαστές παρακολούθησαν με ανυπομονησία την εμφάνιση του συγκροτήματος, απολαμβάνοντας κάθε νότα και κάθε στιγμή. Η συναυλία άφησε μια ανεξίτηλη εντύπωση σε όσους παρευρέθηκαν, ενισχύοντας το κύμα της μουσικής στην περιοχή. Με λίγα λόγια, ήταν μια μοναδική μουσική βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στην ιστορία της Μαργιώρας.

Οι Usurum, το συγκρότημα, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις του το 2008, έχει πλέον διαμορφώσει έναν μοναδικό ήχο που αποτελεί σταθερή αξία στη μουσική σκηνή ήρθε στην Κύθνο. Κλείνοντας δέκα χρόνια δισκογραφίας και ετοιμάζοντας τον πέμπτο τους δίσκο, αποφάσισαν να γιορτάσουν αυτήν την ιστορική στιγμή με μια μοναδική συναυλία στη Μαργιώρα. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους παρουσίασαν πολλά από τα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους καθώς και επιλεγμένα τραγούδια από τους προηγούμενους.

Οι Usurum δημιουργήθηκαν το 2008 από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.
Από τότε έχουν κυκλοφορήσει 4 δίσκους (Usurum 2013, Το δίκαιο του πειρασμού 2018, Μη & Δεν 2019, Ασανσέρ 2021).

Οι Usurum είναι: Γιώργος Σταυρίδης: τύμπανα, κρουστά, Λάμπρος Λαπίνας: φαγκότο Σοφία Γιαννίτσιου: πιάνο, φωνή, Σταύρος Ρουμελιώτης: κιθάρες, Κοσμάς Λαμπίδης: φωνή, νέι

Σημείο αναφοράς η ετερόκλητη σύνθεση του συγκροτήματος που αποτελείται από κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, κρουστά, φαγκότο, πιάνο και νέι.

Όλα τα μέλη της μπάντας, ταυτόχρονα μέλη μιας παρέας που συναντήθηκε στα πρώτα εφηβικά της χρόνια στο μουσικό σχολείο Αλίμου και επέλεξε να συνεχίσει να συζητά μουσικά και να δημιουργεί.

Μάθετε τα νέα των Usurum ακολουθώντας τους στα Social Media.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Μαργιώρα, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Margiora.gr και να ενημερωθείτε για τις επερχόμενες εκδηλώσεις. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και να μοιραστούμε ακόμα περισσότερες στιγμές γεμάτες πολιτιστικά στοιχεία μαζί σας!

Comments are closed here.