Οι Hermaphrodite’s Child στην Κύθνο ξανά!

Οι Hermaphrodite’s Child στην Κύθνο ξανά, η μεγάλη επιστροφή στη Μαργιώρα, για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο μπροστινό bar, στις 15 Ιουνίου και στις 11 Αυγούστου.

Οι Hermaphrodite’s Child είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη Κύθνο, μετά το απίστευτο live που μας χάρισαν το 2023, και να μας προσφέρουν δύο αξέχαστες βραδιές με την εκρηκτική τους ενέργεια και τις αξεπέραστες μελωδίες τους. Έτσι ανανέωσαν το ραντεβού τους στο bar της Μαργιώρας, στις 15 Ιουνίου και στις 11 Αυγούστου.

Η επιστροφή των Hermaphrodite’s Child στην Κύθνο!

Μέσα από τις μελωδίες τους, τα μέλη του αγαπημένου συγκρότηματος, Hermaphrodite’s Child, δεσμεύονται να μας ταξιδέψουν μουσικά πίσω στις χρυσές δεκαετίες του ’50 και του ’60. 2 βραδιές οι οποίες θα γεμίσουν την χώρα της Κύθνου με αγαπημένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες από καλλιτέχνες όπως οι Beatles, Rolling Stones, Chuck Berry, διάφορα surf rock instrumentals καθώς και από πολλούς άλλους καλλιτέχνες που σημάδεψαν εκείνη την εποχή μέχρι και το σήμερα. Η ενέργεια και ο ζωηρός χαρακτήρας των ζωντανών τους εμφανίσεων υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και χορό.

Γιατί να βρεθείτε στη Μαργιώρα;

Η Μαργιώρα δεν είναι απλά ένας χώρος για μουσική, αλλά μια εμπειρία γεμάτη πολιτιστικά στοιχεία και απολαύσεις. Τα cocktails, τα κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, και τα επιλεγμένα αποστάγματα αποτελούν το ιδανικό συνοδευτικό σε κάθε event που έχουμε ετοιμάσει.

Μείνετε συντονισμένοι για τα events στην Κύθνο!

Η Μαργιώρα, για 2η χρονιά, μέσα από το Margiora’s Backyard Festival  ετοιμάζεται να γεμίσει με μουσικές -και όχι μόνο- την χώρα της Κύθνου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οπότε, οι 2 βραδιές των Hermaphrodite’s Child είναι μόνο η αρχή!

Σύντομα θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις!

Ετοιμαστείτε λοιπόν, σημειώστε τις ημερομηνίες και ελάτε να ζήσουμε μαζί δύο βραδιές γεμάτες χορό στη Μαργιώρα.

Ραντεβού στη Μαργιώρα!

Comments are closed here.