Ο Σπύρος Γραμμένος Live στην Κύθνο: Ετοιμαστείτε για Μια Βραδιά με Γέλιο και Μουσική!

Ο Σπύρος Γραμμένος, ο μουσικός που συνδυάζει το χιούμορ με τη μουσική, καταφθάνει στη Μαργιώρα στις 7 Αυγούστου για να μας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Ο Σπύρος Γραμμένος δηλώνει για τον εαυτό του ότι είχε τσακωθεί με τον δάσκαλο κιθάρας στα εννέα του χρόνια- κι αυτό βγαίνει στην σκηνή- τον είχαν διώξει από την ομάδα βόλεϊ, από την κωπηλασία, από δύο γυμναστήρια, δεν του αρέσει η μπάλα ούτε το μπάσκετ και του αρέσει το φαγητό, το ουίσκι, το αγνό τσίπουρο, τα σιροπιαστά και βγαίνουν και όλα αυτά στην σκηνή. Ε και εμείς στη Μαργιώρα είπαμε να τσεκάρουμε αν όσα λέει ισχύουν, γι αυτό τον καλέσαμε στις 7 Αυγούστου να έρθει στην πίσω αυλή μας να παίξει τις μουσικές του και να διασκεδάσουμε παρέα!

Ο Σπύρος Γραμμένος Live στην Κύθνο

Γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του που συνδυάζει μουσική και χιούμορ, ο Γραμμένος έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού με τις πρωτότυπες συνθέσεις του και τις ειλικρινείς του ερμηνείες. Το ιδιαίτερο στυλ του το οποίο συνδυάζει μουσική και χιούμορ

Ο ίδιος, έχει υποσχεθεί ότι η βραδιά στη Μαργιώρα θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία η οποία θα δώσει μία ιδιαίτερη νότα στο Margiora’s Backyard Festival!

Σε περιμένουμε, λοιπόν, να τον απολαύσεις μαζί με την παρέα σου ζωντανά και να ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στη Μαργιώρα, όπου η μουσική, το καλό ποτό και η ξεχωριστή ατμόσφαιρα συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Σημείωσε την ημερομηνία, 7 Αυγούστου, και έλα στη Μαργιώρα για μια βραδιά που θα θυμάσαι για καιρό. Γιατί, όπως λέει και ο ίδιος, «Αγαπημένο χρώμα δεν έχω, αλλά σίγουρα η αγαπημένη μου βραδιά θα είναι αυτή στη Μαργιώρα!»

Κλείσε το εισιτήριό σου και έλα να χορέψουμε παρέα!

Μείνετε Συντονισμένοι για τα Events στην Κύθνο!

Η Κύθνος συνεχίζει να είναι ένας προορισμός γεμάτος μουσικές εκπλήξεις και αξέχαστες βραδιές καθώς η Μαργιώρα, για 2η χρονιά, μέσα από το Margiora’s Backyard Festival ετοιμάζεται να γεμίσει με μουσικές -και όχι μόνο- την χώρα της Κύθνου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας.

Ραντεβού στη Μαργιώρα!

Υ.Γ.: Μην ξεχάσεις να φέρεις την καλύτερή σου διάθεση και να ετοιμαστείς για πολύ χορό!

Comments are closed here.