Τα Ποτά

Τα Ποτά

Τα Κοκτέιλ

Ο Πάνος δημιουργεί για τη Μαργιώρα μερικούς από τους πιο αναπάντεχους και νόστιμους γευστικούς συνδυασμούς που έχετε γευτεί ποτέ!

Και επειδή κυκλαδίτικο καλοκαίρι και αυλή σαν της Μαργιώρας θα ήταν μισά χωρίς τα σωστά cocktails, από το 2021 αφήσαμε το θέμα αυτό στα καταλληλότερα χέρια, αυτά του Πάνου Κανατσούλη. Bar manager και συνιδιοκτήτης του Mr. Fox, Έλληνας World Class Bartender of the Year 2017, εισηγητής στη σχολή της Bar Academy είναι μερικές από τις περγαμηνές του και όπως καταλαβαίνετε είναι σίγουρα ο άνθρωπός σας στο θέμα αυτό.

Το Κρασί

Για το στόχο αυτό, έχουμε από την αρχή τη βοήθεια του κορυφαίου οινοχόου Άρη Σκλαβενίτη (καλύτερος Έλληνας Οινοχόος για το 2016 και 2019, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και συνιδιοκτήτης του αγαπημένου Oinoscent είναι μερικοί από τους πολλούς τίτλους του). Με εκλεκτές επιλογές αποκλειστικά από τον ελληνικό αμπελώνα, πολλές επιλογές και by the glass και μια λίστα που κάθε χρόνο αναπτύσσεται (με 72 ετικέτες σας περιμένουμε φέτος!), παίρνουμε το καλό κρασί στα σοβαρά γιατί το αγαπάμε και θέλουμε να το αγαπήσετε κι εσείς. Και πού να δείτε κι όταν είναι έτοιμο και το κελάρι μας…