Το Φαγητό

Το Φαγητό

Με motto της «λάθος συνταγές για σωστές πρώτες ύλες – αυστηρά κυκλαδίτικες, δημιουργικά πειραγμένες», η Μαργιώρα συνεργάζεται με τον αμοργιανό chef Άρη Ρούσσο και προτείνει ένα χαλαρό, προσεγμένο αλλά και παιχνιδιάρικο μενού δημιουργικής ελληνικής κουζίνας.

Με άξονα τις τοπικές -κυκλαδίτικες και ει δυνατόν, Κυθνιακές- πρώτες ύλες, ξεκινάμε από το πρωί όπου σας έχουμε ένα υπερ-χορταστικό μενού πρωινού/brunch που θα σας δώσει τις απαραίτητες δυνάμεις για τις εξορμήσεις σας στο νησί.

Το βράδυ, αφού ο ήλιος κι η θάλασσα θα σας έχουν ανοίξει την όρεξη, θα σας πάμε από vegetarian επιλογές, σε θαλασσινά και κρέας και κανείς δεν θα μείνει νηστικός!