Η χώρα της Κύθνου θα γεμίσει Jazz μελωδίες

Φέτος η χώρα της Κύθνου θα γεμίσει Jazz μελωδίες, καθώς οι Cozy Three θα έρθουν στην πλατεία της Μαργιώρας στις 28 Ιουνίου και στις 23 Αυγούστου!

Η πλατεία της Μαργιώρας στην Κύθνο θα γεμίσει με jazz μελωδίες σε δύο βραδιές παρέα με το συγκρότημα “Cozy Three”. Το συγκρότημα, γνωστό για τη μοναδική του ικανότητα να συνδυάζει κλασικούς και μοντέρνους ήχους της jazz, υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του νησιού.

Η πρώτη βραδιά θα λάβει χώρα στις 28 Ιουνίου. Οι “Cozy Three” θα συνοδεύσουν την εμπειρία στη Μαργιώρα με μουσικές από τους μεγάλους κλασικούς της jazz. Μελωδίες από τον Miles Davis, τον John Coltrane και την Ella Fitzgerald και θα γεμίσουν την ατμόσφαιρα, ταξιδεύοντας τους ακροατές πίσω στον χρόνο, όταν η jazz κυριαρχούσε στις μουσικές σκηνές του κόσμου. Η ζεστή και πλούσια φωνή του συγκροτήματος, σε συνδυασμό με το δεξιοτεχνικό παίξιμο των 2 μουσικών, θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γεμάτη νοσταλγία και συναισθηματική ένταση.

Τη δεύτερη βραδιά, στις 23 Αυγούστου, οι “Cozy Three” θα παρουσιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις τους, καθώς και διασκευές από σύγχρονους καλλιτέχνες όπως ο Robert Glasper και η Esperanza Spalding. Η καινοτόμος προσέγγισή τους στη μουσική, με πειραματικούς ήχους και ελεύθερους αυτοσχεδιασμούς, θα προσφέρει σε όλους όσους βρεθούν στη Μαργιώρα μια μοναδική εμπειρία που ξεφεύγει από τα συμβατικά πλαίσια της jazz.

Ετοιμάσου, λοιπόν, για ένα μουσικό ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο, γεμίζοντας τις νύχτες με τη μαγεία της jazz.

Μείνετε Συντονισμένοι για τα Events στην χώρα της Κύθνου!

Η Κύθνος συνεχίζει να είναι ένας προορισμός γεμάτος εκπλήξεις και αξέχαστες βραδιές καθώς η Μαργιώρα, για 2η χρονιά, μέσα από το Margiora’s Backyard Festival ετοιμάζεται να γεμίσει με μουσικές -και όχι μόνο- την χώρα της Κύθνου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας.

Ραντεβού στη Μαργιώρα!  

Comments are closed here.